Ökoanyu

Egyszerűen zöld

Földlakók! A Földön élni jó! Fenntarthatósági családi nyílt nap (ingyenes!)

Akinek útba esne:

Játékos módon való tanulás a fenntarthatóságról, szórakoztató oktató- és ismeretterjesztő filmek vetítése, játékok, kézműves-foglalkozások, szelektív célba dobás, üvegzenélés, újrahasznosított játék- és hangszerkészítés, rajzkiállítás, vetélkedők, koncert, móka, kacagás...

2012. június 9., szombat 10.00
Apáczai Csere János Általános Művelődési Központ (8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.)

Vagy ez:

Egy „épeszű” rendezvény: Biotár V. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál Időpont: 2012. június 8-9-10.

Helyszín:  Sport Beach & Camping,  Gárdony, Harcsa u. 2.

A környezet- és egészségtudatosság napjainkban gyakran hangzatosan használt kifejezések, de vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy mit is takarnak ezek a fogalmak?

Megtévesztő reklámok garmadája zúdul ránk a gazdaság és a vállalat óriások által képviselt érdekek mentén. "Hozzáadott vitaminokkal…”, “tartósítószer nélkül…”, “cukor nélküli light változat…”; ugye mindannyian kapjuk ezeket a tudatmódosító információkat, melyek szisztematikusan alakítják a vásárlási szokásainkat és mindennapjainkat, no meg – nem utolsó sorban – az egészségünket.

Pedig van alternatíva és lehetőség a valóság megismerésére és arra, hogy a tudatos gondolkodás áthassa mindennapjainkat. Ezt segíti egy valóban „épeszű” rendezvény Gárdonyban, mely a család minden tagjának szól. Egy rendezvény, amely nem akar semmit erőszakosan lenyomni a torkunkon, hanem hagy időt a megismerésre, a megtapasztalásra, a játékos élményszerzésre…a választás szabadsága pedig még mindig a miénk! 

Bio borok fesztiválja, zöldautó-bemutató, kemenceépítés, az eredeti TV Maci...és megannyi számos program.

Környezet- és egészségtudatosság témakörében közérthető előadások, gyakorlati bemutatók, interaktív családi programok, gyermekműsorok, kreatív foglalkozások, zöld technológiák bemutatója, bio termékek vására  várja a fenntarthatóság eltökélt híveit és a lelkes érdeklődőket.

 

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!