Ökoanyu

Egyszerűen zöld

Árnyékot a játszóterekre!

Hőségriadó ide vagy oda, a kiskorúak szabadságvágya igen nagy, nálunk például szó nem lehet róla, hogy otthon maradjunk, gyakorlatilag Sári három hónapos kora óta az utcán élünk hőségriadóban és hidegrekordban egyaránt.. Menni, menni, menni kell.

Ilyenkor persze minden anyuka keresi az árnyékos játszótereket és sajnos nem elmondható, hogy hazai pályán lenne átgondolt koncepció. Ritka, amikor a játszótér úgy van megtervezve, hogy a fák épp elég árnyékot adjanak és ne süljön oda a babapopó a csúszdára.

Ezt a képet egy barátnőmtől kaptam, sajnos nem tudjuk a pontos forrását, a helyszín talán Bécs:
Egyszerű, ötletes, gazdaságos, nagyon tudnám értékelni. Bár, ha jól belegondolok, simán lehet, hogy megfűzöm itt a többi anyukát, hátha kivitelezhető.

Addig is plusz egy tipp a játszóra:

Ma, amikor lementem, azt láttam, hogy mindenki a vasalóspricnivel indult el otthonról.

Be lehetek lassulva a melegtől, mert elég lassan jöttem rá, hogy ön és gyerekhűtsére kiválóan alkalmas, nem kell drága, aerosolos vízpermeteket vásárolnunk. Vízipisztolynak sem utolsó.

 

Update: főszerkesztői súgást kaptam közben, amiért nagyon hálás vagyok, mert napi kínzó kérdésem így feloldódik. Az ötletesen árnyékolt homokozó Bécsben, a Museumsquartier belső udvarán készült, a Kindermuseum előtt.

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!