Ökoanyu

Egyszerűen zöld

5 szuper gurulós bevásárlótáska

A gurulós táska, gúnynevén: a "banyatank", már régen nem kínos. Persze ezen is a dizájn segített, hiszen amint megjelentek a klasszik kék kockáson kívül a helyes pöttyös, virágos, csiribiri darabok, rögtön trendi kiegészítővé vált kilépve a korábbi "ciki" kategóriából.
Sajnos egy alapszabályt megtanultam részben a magam, részben az ismerőseim kárán: ebből nem érdemes olcsó bazárit venni, mert  nagyon hamar megadják magukat és vehetünk újat. Itthon túl sokfélét nem lehet kapni, de azért ebből a választékból is találhat magának mindenki a pénztárcájához szabottan megfelelő kis gurikocsit. A legideálisabb, ha a húzókáról maga a táska levehető, ilyen modellt viszont itthon még nem láttam. Van még a lépcsőjáró verziós is, ezt még nem próbáltam, de lehet, érdemes lenne egyszer. A merevítő nélküli variánsok sajnos tévútnak bizonyultak, összecsuklik a táska és húzhatatlanná válik.

Vidám mintás

Rögtön egy könnyen beszerezhető, jó árú darabbal kezdeném, az Ikea kis húzósa sok ismerősömnek bevált. sajnos én későn eszmélten, nem ilyet vettem, de eddig nem hallottam róla rosszat. Most egy új minta is van a kollekcióban, szerintem nagyon vidám.

Stílusos csíkos

Ezt egy külföldi oldalon találtam és miután imádom a fekete-fehér összeállításokat, el tudnám képzelni magamnak is. Külön praktikus, hogy a bevásárlókocsira is ráakasztható.

Gyönyörű minták

A Riesenthel külön ráerősített a bevásárlás témára, kosarai, táskái egyszerűen lenyűgözőek.  Ez a márka itthon is elérhető, igaz, az árak elég húzósak...

Punta, a levehető

Ezt a modellt Gica barátnőm mutatta, sajnos ez sem kapható itthon. A fő praktikuma, hogy a táska levehető a szerkezetről és így könnyen fel tudjuk cipelni az emeletre. Barátnőmet idézve:
"Praktikus a fogantyúja, nem fordul el, mint az egy rudas verziók. Strapabíró, és az alját "nyugodtan" oda lehet ütni a padkának, nem lesz baja, mert speckó védő műanyag van rajta. "

Gimi, gimi

A Gimi középáras és itthon is elérhető, több méretben és színben. Nekem is ilyen van, elégedett vagyok vele, bár a dizájn egy kicsit a funkcionalitás rovására ment, a legújabb modellek lekerekített műanyag fogantyúja könnyen lepattan a vázról. Auchanban kapható, nagyjából 6 000 forint.

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!