2014. június 25.

Liebster Award vándordíj – Köszönöm!

Liebster Award vándordíj – Köszönöm!

Egyszer régebben hallottam erről a díjról és most be is kopogott hozzám, nagyon örülök neki. A bloggerek között a társaság megbecsülését, pozitív visszajelzést jelent a Liebster Award vándor-díj, szóval most meg vagyok becsülve, ami tényleg nagyon-nagyon jól tud esni, egyszerűen kell munkához, a lelkesedéshez, a továbblépéshez. Szóval nincs azon mit szépíteni, néha kell az, mint a levegő, no.

Köszönöm szépen a Hajlabornak a gondolást és a díjat!

LiebsterAward

Vannak ilyen kérdések, amikre válaszolni kell, így hát válaszolok is és ezt kérem majd azoktól is, akiknek én is tovább szeretném adni ezt a díjat, lent láthatjátok majd az én listámat.
1. Miért tartod fontosnak a blogod? Csak remélem, hogy fontossá válhat. Szeretném, ha minél több olvasóhoz lejuthatna az az információ: környezettudatosabban, zöldebben élni egyrészt nem főúri huncutság, másrészt nem is csak nyűg és sanyar valamint fogaknak csikorgatása.

2. A blogod neve bulváros, hiteles vagy személyes? Hiteles, személyes és remélem, egyszerű.

3. Témáid terv szerint választod vagy az élet hozza? Hozza azt az élet :). Imádok így élni!

4. Képeid a témához keresed vagy néha fordítva? A témához ha tudok inkább fotózom, vagy igyekszem legális képet keresni. Általában nem a képek inspirálnak, csak nagyon kivételes alkalmakkor.

5. Mit közvetítsen a blog: értéket, információt? Mindkettőt. Nekem nem válik szét ez a kettő úgy érzem a témámban.

Köszönöm a lehetőséget és tovván is gurytanám a díjat a következő blogonka:

1. Időtetrisz 2. Vegasztrománia 3. Felelős Gasztrohős 4. Gyereketető
5. Ízbolygó
6. Értsünk szót!

 

Nézegessétek őket is :)!