Ökoanyu

Egyszerűen zöld

Csodaszép videó az anyaságról

Volt már sok könnybuggyasztó anyás videó, de mindig van újabb, ami jó.

Szoptatás, tápszer, otthon maradni a gyerekkel/gyerekekkel, vagy visszamenni dolgozni, mosható pelenka, vagy eldobható, hordozás vagy babakocsi, ökoanyuk és nem ökoanyuk. Mindegyik téma klasszikus darázsfészek, elég csak benézni néha a babás-mamás fórumokra.  Az ítélet hamar jön, az érvek mindig megdönthetetlenek.  Az is érdekes szerintem, hogy ez a videó egyáltalán megszületett. Sok helyen hallottam már, hogy ez az örök rivalizálás ebben a formában hungarikum, de ezek szerint nem.

Még az elején megfogadtam, hogy soha senkit nem fogok téríteni a barátaim közül, és nem az alapján fogom megítélni, vagy kilóra lemérni a kompetenciáját, hogy ecetet vagy öblítőt használ. Mindig zavarban érzem magam, amikor valaki elkezd nekem magyarázkodni, hogy miért az a ketchup van az asztalon. Engem egyáltalán nem érdekel, nem ezért a barátom, anyatársam, igyekszem maximálisan tiszteletben tartani mások döntéseit és választásait.  És semmi bajom nem lesz, ha megeszem náluk azt a ketchupot. Ha meg olyan mániám van, amit nem várhatok el másoktól, akkor megoldom csendben. 

Itt a videó, szerintem klassz:

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!