Ökoanyu

Egyszerűen zöld

Végre itt a ruha, ami a gyerekkel együtt nő!

Sok mindennel adós még nekünk a technika és a tudomány, nekem az egyik legjobban a hoppanálás hiányzik, de a gyerekkel növő ruha is a listámon van.

cotton_azzurro_02-700x700.jpg

Úgy látszik, az utóbbi kérdést részben már megoldotta egy olasz cég, mert van már olyan body-juk, ami újszülött kortól totyogó korig lefedi a mérettáblát. Az ajánlás szerint 50-es mérettől 98-as méretighordható.

Először azt hittem, ez egy nagy adag mókusvakítás, valami trükk biztos van, vagy ha nincs is, akkor full műanyag az egész és egy dizájnos gumikesztű anyagba húzom majd bele a gyereket, de tévedtem.

A JBIMBI body összetétele 95% pamut és 5% elasztán, ráadásul az Öko-Tex 100 Standard által minősített, vegyszermentes gyártási eljárással készül.

Nemzetközi szabadalom védi ezeket a különleges szövésű pamut és dryarn anyagokat, amikből nem csak a body anyaga, hanem a cérna és a szegély is készül.

Amikor megjött, fogalmam sem volt róla, hogy fogom a másfél éves gyerekre húzni, mert tényleg újszülött méretnek néz ki, de zseniálisan nyúlik, nem kényelmetlen és olyan kellemes az anyaga, hogy a gyereket - bár amúgy is - de folyton simogatni kell benne.

Trükk amúgy tényleg van, de az anyag különleges szövésében kell keresni a titkot. Ha közelről nézzük, látszik is, hogy valami különleges megoldásról van szó.

A mosást eddig jól bírja, bár azt nem fogom tudni tesztelni, hogy évekig is tartja-e magát, de mindenképpen ígéretes.

Magyarországon itt tudjátok megrendelni: www.temiti.huA szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!