Ökoanyu

Egyszerűen zöld

És most jöjjön valami új: itt az első Ökoanyu online tanfolyam!

Egyszer, pár éve megkérdeztem a Facebook-oldalamon, hogy érdekelne-e titekek az, ha tartanék tanfolyamot. És bár nagyon sokan írtátok, hogy igen, sokan felvetettétek, hogy egy online tanfolyamnak jobban örülnétek

Addig nem igazán merült fel bennem a gondolat, utána viszont nem hagyott nyugodni és itt pörgött bennem évekig, hol feljött a felszínre, hol elcsitult a vágy.

De egyedül egyszerűen nem értem oda. Még a formájáról sem tudtam igazán dönteni. Csak szöveg legyen? Videók? Bizonytalan voltam. Meg alapvetően a formátumban is.

Hogy minek ilyen, ha úgyis itt vannak a könyvek, a blog, leírtam már mindent és írok folyamatosan.

Aztán egyre több barátom, ismerősöm számolt be arról, hogy valamilyen tudást egy jó kis online tanfolyamon sajátított el.Ekkor azért már jobban kezdtem hinni a abban, hogy lehet létjogosultsága az online tanfolyamnak.

Akkor döntöttem végleg, amikor elkezdtem mosható pelenkát használni. Úgy éreztem, nekem most gyorsan kell valami megoldás, mert nem akarok sokáig eldobhatósat használni, viszont totálisan elvesztem a neten található információk között és a hosszas kutakodások után a nevemet nem tudtam, nemhogy azt, melyik pelenkatípusra kellene beruháznom. Őszinte leszek, kicsit kétségbe is estem, hogy ez nekem nem fog menni. Ekkor mutatattak meg nekem egy mosható pelenka online tanfolyamot és pillanatok alatt kitisztult a kép.

Miután rengeteget írok-olvasok, nagyon jó volt, hogy itt most érthetően elmondják, amire kíváncsi vagyok és két játszózás, cikkírás, ebédfőzés között meg tudtam nézni egy-egy leckét.

Ekkor került a helyére a fejemben az online tanfolyam ötlete, és megértettem, miben más, miben van az ereje és miért hasznos olyan nagyon.

Így aztán nem volt kérdés, hogy belevágok én is.

okonyar.png

És örömmel jelenthetem, el is készült az első tanfolyam, melynek fókuszában a nyári kérdések szerepelnek.

Napvédelem, vízfogyasztás és vízgazdálkodás, utazási tippek, söndörgetős-hajtogatós,a poggyász méret csökkentésát szolgáló videók és a végén pár egyszerű recept.

Izgultam, persze, mint mindig, de az eredmény engem is meggyőzött, a nagyobbik lányom abba sem akarta hagyni, amikor az elkészült leckékbe csak gyorsan bele akartam kicsit nézni és délután kérte: folytassuk.

Aztán egyik este a férjemet kaptam rajta, hogy egy online tanfolyamot néz, ami a munkájának egy új területéről szól. Egyértelműen kijelenthető, hogy az egész család megfertőződött. Ezt már szinte égi jelnek tekintettem.

Szóval ha te is erre vágytál mindig, akkor nem kell tovább várnod. Egyszerűen, praktikusan, érthetően már online tanfolyam formában is “Ökoanyulok”.

A tanfolyamra már most fel tudtok iratkozni, és a jó hír: aki mostantól a tanfolyam indulásáig, azaz csütörtök este nyolcig felirtakozik, 50%-os early bird kedvezményt kap.

 

 

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!