Ökoanyu

Egyszerűen zöld

Tejfölös arcpakolás az extrán puha arcbőrért

Nagyon sokáig az egyetlen szépségtrükköm az volt, hogy reggel, a begyógyult szemeimre pár percre a mélyhűtőbe tett kiskanalat helyeztem. De ez az idő elmúlt, ideje volt újra körülnéznem a konyhában, mivel támogathatom a téli, kora tavaszi időszakban is a bőrőmet. Az azért nem mondom, hogy az én szépségápolási rutinom követendő lenne, de tény, ahogy múlik az idő, gondosabb lettem. Legutóbb épp konyhai pakolásokkal kísérleteztem, és találtam egy receptet, amibe joghurt kellett volna. Az  persze nem volt itthon, csak tejföl, úgyhogy kicsit átvariáltam a receptet és végül egy teljesen más kutyulékot kentem az arcomra.

tejfol1.jpg
Amikor lemostam, megdöbbentem, hogy menniyre, de ennyre puha lett a bőröm és mág szép is, úgyhogy gondoltam, ezt mindenképpen megosztom veletek.

Tejfölös-citromos arcfrissítő pakolás

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál tejföl
  • Pár csepp friss citromlé

  • Negyed mokkáskanál méz


A hozzávalókat keverjük össze és vigyük fel az arcra, dekoltázsra. Ez a pakolás fantasztikusan puhává és mattá teszi a bőrt, igazi nagyágyú.

 

A szerzőről

rolam.png Nem fanatikus és nem trendi – csak zöld

okoanyu@gmail.comKönyvek

okoanyuakonyhaban_200.jpg

Ökoanyu a konyhában

Megjelent! Már kapható: Ökoanyu a konyhában. Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek.
Itt tudod megrendelni!

Ökobaba

Már kapható második könyvem: Ökobaba címmel. Mindent a környezettudatos babaápolásról, gyerekterelgetéstől.
Itt tudod megrendelni!

Ökoanyu

Ha szeretnéd az összes praktikát egy helyen olvasni, akkor mostantól megteheted, hiszen már kapható az Ökoanyu könyv rengeteg recepttel, mosási kisokossal!
Itt tudod megrendelni!